21. februar 2024

Kurt Ravn synger julen ind igen i år. Billedet er fra en tidligere julekoncert Med Kurt Ravn, som dengang havde Maria Sjöberg med som gæstesolist. Foto: Jesper von Staffeldt.

Gitta-Maria Sjöberg og Kurt Ravn trak fulde huse, da de søndag eftermiddag sang i Skt. Nikolai Kirke. Foto: Jesper von Staffeldt.

Som tidligere omtalt på Holbaekonline.dk var Nikolai kirke næsten fyldt til bristepunktet med tilhørere, da operasangerinden Gitta-Maria Sjöberg og Kurt Ravn sang julens melodier.

Vi fik såvel kendte som mindre kendte julesange og salmer. Holbaekonline.dk var til stede med kuglepen, blok, fotografiapparat og videokamerea og resultatet af disse anstrengelser er bl.a. nedenstående video, som også rummer et interview med Kurt Ravn.

Videoen bør ses i HD- kvalitet. Jamen hvad med “Røde” og Matador? Ham kommer vi næppe helt uden om. Selv mit i melodien ” Vinterland” blev der pludselig plads til en lille strofe fra Matador.

3 thoughts on “Web-TV: Kurt Ravn trak fulde huse

  1. Kirsten>Det lyder mystisk, den er online på siden. Prøv at opdatere siden ved f.eks. at trykke F5.

    Mvh. Rolf Larsen, Holbaekonline.dk

  2. Det hjalp altså ikke Rolf. det er underligt for de link jeg har på min facebookside har min mor i Glostrup kligget på og hun kan godt se og høre musik med kurt Ravn. Måske min bærbare pc er “træt”

Comments are closed.