24. juli 2024

Den 20-årige Dannie Sejberg Meldgaard, der er dømt for drab og erklæret sinddsyg, er blevet anholdt på en adresse ved Holbæk. Foto: Politiet.

Den 20-årige Dannie Sejberg Meldgaard, der er dømt for drab og erklæret sinddsyg, fortalte en togfører, at han skulle til Holbæk. Foto: Politiet.
Midt- og Vestsjællands Politi leder efter en farlig fange, som er stukket af fra Psykiatrisk Hospital i Risskov ved Aarhus.

Fangen, den 20-årige Dannie Sejberg Meldgaard, blev fredag aften kl. 19.50 set i toget på Nordvestbanen mellem København og Kalundborg. Her fik han, ifølge eb.dk en bøde af en togfører, som han fortalte, at han var på vej til Holbæk.

Dannie Sejberg Meldgaard stak af fredag formiddag under en ledsaget udgang fra det retspsykiatriske hospital i Risskov, hvor han var anbragt efter at være blevet dømt for et knivdrab på en 25-årig mand, hvorefter han satte ild til offerets hus og smed liget i en sø.

Han beskrives som: 189 cm høj, spinkel af bygning, med lyst kort klippet hår. Han er iført grå hue, sort t-shirt, blå cardigan, kort mørk vindjakke med tern, hvide sko og posede cowboybukser med rødt print på højre ben.