16. juli 2024

Holbaekonline.dk har kigget på de jobs, som er slået op som Akutjob i Holbæk Kommune på Jobnet.dk.

Akutjobs er jobs, som ledige medlemmer af en arbejdsløshedskasse, hvis dagpengeret udløber inden for højst 13 uger i perioden fra den 1. oktober 2012 til den 1. april 2013 og senest ved udgangen af uge 26 i 2013 kan søges. Besættes et Akutjob med sådan en, får arbejdsgiveren en præmie på op til 25.000 kroner.

Blandt de jobs, som kaldes Akutjob er bl.a. to jobs som SFO afdelingsleder, sygeplejerske, netværksadministrator og fysioterapeut.

Hos Holbæk Forsyning søger man en Forretnings- og Kommunikationsmedarbejder. Ifølge stillingsannoncen søges der en ‘energisk og frisk akademisk medarbejder’ med ‘relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau’.

Hjemmeplejen Holbæk distrikt Slotshaven søger sosu-uddannet til dagvagt og i Ladevangsgruppen søger man en SSA’er til aftenvagt.