2. marts 2024

Nu er det endelig muligt at holde lovligt parkeret på havnen, endda i fine nye parkeringsbåse. Foto: Jesper von Staffeldt.

Nu er det endelig muligt at holde lovligt parkeret på havnen, endda i fine nye parkeringsbåse. Foto: Jesper von Staffeldt.

I går blev det helt lovligt, at holde ved Orø Færgehavn.

Som vi tidligere har beskrevet, så har Orø-borgerne – og gæster – holdt ulovligt på færgehavnen, mange helt uden at vide det.

I Holbæk Kommune erkendte man problemet med manglende parkeringspladser på havnen og i går blev de gule striber erstattet af en hvid, og der er sågår kommet parkeringsbåse. Så nu kan ø-boere og gæster stille bilen fra sig på havnen og være sikre på, at der ikke sidder en “hilsen” fra P-vagten i forruden, når de kommer tilbage.

1 thought on “Orø: Så fik vi striberne

  1. Måske skulle der have været en P-vagt. For selv om der var sat et parkering forbudt skilt op, før der skulle males striber, holdt der alligevel biler parkeret, da to personer med lastbil fra Ringe på Fyn kom for at male. De måtte vente til dagen efter.

Comments are closed.