24. juli 2024

To voksne og to børn blev i går kørt til skadestuen efter et færdselsuheld på Landevejen i Gislinge.

Ulykken skete klokken 14.25 da en 53-årig kvinde fra Gislinge standse i sin personbil på Landevejen for at svinge til venstre ad Byvej. En bagfrakommende 47-årig mandlig bilist fra Holbæk havde ikke lagt mærke til at kvinden var standset og påkørte derfor hendes bil, der blev skubbet over i den modsatte kørebanehalvdel og påkørt af en varebil. Varebilens 35-årige mandlige fører fra Svinninge kunne ifølge Midt- og Vestsjællands Politi ikke undgå at påkøre kvindens bil.

Den 53-årige kvinde blev kørt til Skadestuen i Holbæk i ambulance og indlagt til behandling for brud på en ryghvirvel og en flænge i baghovedet. Den 35-årige og to børn, som han havde med i bilen, blev også kørt til skadestuen, men de var sluppet fra uheldet med knubs. Det samme var den 47-årige mandlige bilist, som i første omgang var kørt ind i kvindens bil.

Efter et par timer var de implicerede køretøjer fjernet med hjælp fra bugseringsfirmaer, og vejen var åben for trafik igen.