Fire på skadestuen efter færdselsuheld i Gislinge

To voksne og to børn blev i går kørt til skadestuen efter et færdselsuheld på Landevejen i Gislinge.

Ulykken skete klokken 14.25 da en 53-årig kvinde fra Gislinge standse i sin personbil på Landevejen for at svinge til venstre ad Byvej. En bagfrakommende 47-årig mandlig bilist fra Holbæk havde ikke lagt mærke til at kvinden var standset og påkørte derfor hendes bil, der blev skubbet over i den modsatte kørebanehalvdel og påkørt af en varebil. Varebilens 35-årige mandlige fører fra Svinninge kunne ifølge Midt- og Vestsjællands Politi ikke undgå at påkøre kvindens bil.

Den 53-årige kvinde blev kørt til Skadestuen i Holbæk i ambulance og indlagt til behandling for brud på en ryghvirvel og en flænge i baghovedet. Den 35-årige og to børn, som han havde med i bilen, blev også kørt til skadestuen, men de var sluppet fra uheldet med knubs. Det samme var den 47-årige mandlige bilist, som i første omgang var kørt ind i kvindens bil.

Efter et par timer var de implicerede køretøjer fjernet med hjælp fra bugseringsfirmaer, og vejen var åben for trafik igen.

Denne artikel er publiceret den 21. november 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply