30. maj 2024

En 75-årig kvinde fra Mørkøv fik i går stjålet sin pung i et supermarked i Jyderup.

Tyveriet var sket, da kvinden og hendes ægtefælle var på indkøb. Her blev de kontaktet af en ca. 20-årig udenlandsk kvinde med østeuropæisk oprindelse. Hun fremviste en seddel til indsamling af penge til fordel for ”Association of….døvstumme….”

Den 75-årige afslog at yde et bidrag, hvilket irriterede indsamleren så meget, at hun begyndte at snakke et andet sprog end dansk i et aggressivt tonefald. Samtidig kom endnu en ca. 20-årig kvinde til stede, og i forvirringen med at afvise at yde et bidrag, blev den 75-åriges pung stjålet op af en taske.

Den 75-årige opdagede først tyveriet, da de to kvinder var gået.

Politiet efterforsker nu sagen i et forsøg på at få identificeret de to udenlandske kvinder.