25. juni 2024

Søndag er Fan Dag i Holbæk Håndboldklub, med masser af kampe i Stadion Hallen. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Holbæk HKs herrer vandt søndag over Herlev i Kvalifikationsrækken. Foto: Rolf Larsen.
Søndag eftermiddag fik Holbæk HK besøg af Herlev i Herrernes Kvalifikationsrække.

Gæsterne kom bedst fra start og havde et lille overtag i de første minutter af 1. halvleg. Efter fem minutter havde gæsterne en føring på 2- 5. Men Holbækkerne fik hurtigt styr på det og 20 minutter inde i kampen var stillingen 10-10. Herefter holdt Holbæk HK et lille forspring og da de to hold kunne gå til pausen havde hjemmeholdet en 3 måls føring (15-12).

Efter pausen var det gæsterne, der smed den første bold i målet efter blot 40 sekunder. Men i løbet af to minutter fik Holbæk to mål og bragte sig dermed foran 17-13.

Efter 45 minutter blev Holbækkerne lidt slappe i koderne og fejlede flere gange i angrebet. Herlev fik spillet sig til flere gode muligheder og i 52. minut udlignede gæsterne til 22-22 og tre minutter efter kom de foran 22-23.

Men så fik hjemmeholdet igen styr på spillet og med en række hurtige spil op af banen lykkedes det i kampens sidste minutter at rette op på det. Med to minutter igen var Holbæk foran 26-24 og da kampen blev fløjtet af kunne Holbæk-herrerne glæde sig over, at have vundet 27-24.