24. september 2023

To mænd er blevet sigtet i en sag, hvor en 22-årig kvinde blev forgiftet af Ecstacy på Club Harlekin i Nygade i Holbæk. Foto: Rolf Larsen.

To mænd er blevet sigtet i en sag, hvor en 22-årig kvinde blev forgiftet af Ecstacy på Club Harlekin i Nygade i Holbæk. Foto: Rolf Larsen.

To mænd er blevet sigtet i en sag, hvor en 22-årig kvinde fra Svininge blev forgiftet på Club Harlekin i Holbæk.

Tidligt søndag morgen blev en 22-årig kvinde kørt til sygehuset med symptomer på Ecstacy-forgiftning.

Kvinden blev udskrevet i løbet af søndagen og da hun i går blev afhørt af politiet kom det frem, at der var tale om en fejltagelse og ikke, som politiet i første omgang frygtede, nemlig at der muligvis var tale om et forsøg på ‘drugrape’.

– Hun blev afhørt hos Lokalpolitiet i Holbæk i går mandag omkring hændelsesforløbet, hvor det kom frem, at hun ved en fejltagelse havde drukket af drikkevarer tilhørende to navngivne mænd, som hun havde været i selskab med, oplyser kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestesjællands Politi Martin Bjerregaard.

Den 22-åriges forklaring førte til, at en 21-årig mand fra Asnæs og en 20-årig mand fra Svinninge i dag er blevet sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

– Under afhøringen forklarede de, at de havde medbragt ecstasy/MDMA til diskoteket og her blandet stoffet i indkøbte drikkevarer til eget brug. Kvinden havde taget fejl og drukket noget af de sigtedes drikkevarer, således at hun fik en forgiftning, oplyser Martin Bjerregaard.

De to sigtede vil med baggrund i restaurationslovgivningen få forbud mod at komme på diskoteket i de næste to år.

Læs også: Ung kvinde forgiftet med Ecstacy på diskotek i Holbæk