Tyv glemte sin telefon på gerningsstedet

En 17-årig dreng dummede sig noget så gevaldigt, da han var på tyvetogt i området omkring Østre Hovvej i Svinninge natten til lørdag.

Politiet fik ved 8-tiden lørdag morgen en henvendelse fra en bilejer, som kunne fortælle, at der i nattens løb havde været indbrud i hendes bil. Ejeren fortalte også, at hun havde fundet en fremmed mobiltelefon i bunden af bilen.

Ejeren af mobiltelefonen – en 17-årig dreng – ringede til sin mobiltelefon og fik dermed fat i kvinden og de afltaltes at mødes senere på formiddagen. Politiet blev tilkaldt og var med til mødet mellem bilejeren og mobiltelefonejeren. Politiet anholdte den 17-årige, sammen med en 16-årig dreng fra Ugerløse.

Den 17-årige kunne fortælle politiet, hvor han havde gemt tyvekoster fra i alt ca. 10 biler, som han havde stjålet fra i nattens løb i området omkring Østre Hovvej.

De to store drenge blev afhørt af politiet i overværelse af deres forældre og de sociale myndigheder. De fleste bilejere har fået deres stjålne ting tilbage, men politiet har nogle GPS, hvis ejere ikke umiddelbart kendes.

Denne artikel er publiceret den 5. november 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply