24. juni 2024

En 17-årig dreng dummede sig noget så gevaldigt, da han var på tyvetogt i området omkring Østre Hovvej i Svinninge natten til lørdag.

Politiet fik ved 8-tiden lørdag morgen en henvendelse fra en bilejer, som kunne fortælle, at der i nattens løb havde været indbrud i hendes bil. Ejeren fortalte også, at hun havde fundet en fremmed mobiltelefon i bunden af bilen.

Ejeren af mobiltelefonen – en 17-årig dreng – ringede til sin mobiltelefon og fik dermed fat i kvinden og de afltaltes at mødes senere på formiddagen. Politiet blev tilkaldt og var med til mødet mellem bilejeren og mobiltelefonejeren. Politiet anholdte den 17-årige, sammen med en 16-årig dreng fra Ugerløse.

Den 17-årige kunne fortælle politiet, hvor han havde gemt tyvekoster fra i alt ca. 10 biler, som han havde stjålet fra i nattens løb i området omkring Østre Hovvej.

De to store drenge blev afhørt af politiet i overværelse af deres forældre og de sociale myndigheder. De fleste bilejere har fået deres stjålne ting tilbage, men politiet har nogle GPS, hvis ejere ikke umiddelbart kendes.