23. april 2024

Søndag eftermiddag mødes Nordvest FC og Svebølle B&I i et ægte lokalopgør på Holbæk Stadion. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Der blev gået til den, da Nordvest FC mødte Svebølle B&I i lokalopgør på Holbæk Stadion. Foto: Rolf Larsen.

Nordvest FC vandt over Svebølle B&I, da de to hold mødtes på Holbæk Stadion i det klassiske lokalopgør søndag eftermiddag.

Svebølle, der ligger under nedrykningsstregen, lagde så meget pres på Nordvest FC, at det ligeså godt kunne have været gæsterne der vandt kampen.

Svebølle startede kampen med at presse hjemmeholdet og fik det første forsøg ellerede efter 2 minutter. Bolden endte med at gå over målet. Fem minutter senere var det igen Svebølle som fik muligheden, men denne gang løb bolden bag målet.

I 11. minut sparkede Ferdinand Bangsgaard bolden ind i Svebølles mål og bragte Nordvest FC foran 1-0. Det fik Svebølles målmand til at brokke sig gevaltigt og han fik derfor det gule kort af dommer Paul Knudsen. Han måtte i det hele taget have det gule kort op af lommen mange gange i løbet af kampen.

Nordvest fik endnu en chance fire minutter senere, men denne gang gik bolden forbi Svebølles mål.

Svebølle var dog slet ikke færdig. I 17. minut lagde gæsterne et solidt pres i Nordvest feltet og et forsøg mod mål bliver i stedet koncverteret til et hjørnespark. Hjørnesparket resulterede ikke i noget, men gæsterne holdt fast på bolden indtil der blev forsøgt et langskud over mål.

I 22. minut bliver Svebølle tilkendt et frispark og Mads Lundsteen får et gult kort. Nordvests mur stod det helt rigtige sted, for frisparket gik lige i den solide mur.

Tre minutter senere får Nordvst spillet sig op mod gæsternes mål, men forsøget ppå mål blev taget af Svebølles målmand.

Kort efter kom et halvhjertet forsøg som gik langt forbi Svebølles mål.

Svebølle spillede sig godt op i NVFCs felt og et hurtigt forsøg mod målet gik direkte i Nichlas Dannevangs hænder.

I 35. minut fik Svebølle en KÆMPE chance, efter et stort spil og godt pres på hjemmeholdet. Bolden lå præcis som den skulle, men det afgørende skud mod målet var ikke præcist nok, og bolden gik forbi målet.

Hen mod slutningen af første halvleg gik tempoet ud af kampen og begge hold fik et par forsøg, som ikke resulterede i noget.

Efter pausen satte Nordvest FC tempoet lidt i vejret og det lykkedes at presse gæsterne på deres egen banehalvdel. I de første fem minutter fik Svebølle et par forsøg, uden resultat.

I 58. minut blev Svebølle tildelt et frispark og Ricki Olsen fik et gult kort. Frisparket ednte direkte i hænderne på Nichlas Dannevang.

Nordvest FC havde flere gange svært ved at holde på bolden, sådan gik det også i 65. minut hvor hjemmeholdet ellers havde fået spillet sig godt op foran Svebølle-målet. Bolden blev tabt og Svebølle lavede en hurtig kontra og fik et forsøg, der dog også denne gang endte i hænderne på Nichlas Dannevang. Mindre end et minut senere fik Dannevang igen varmet sine hænder, da han tog endnu et Svebølle forsøg.

Nordvest fik efterhånden sat sig på kampen, på trods af Svebølles forsøg. I 67. minut sendte hjemmeholdet bolden henover gæsternes mål og et hjørnespark i 71. minut endte også med at gå over Svebølles mål.

Halvlegens måske bedste chance for Nordvest FC kom i 76. minut, da bolden blev skudt korrekt ind over Svebølle-feltet. Nordvests Thomas Jensen headede til bolden og sendte den mod målet. Men her stod Svebølles målmand klar og tog bolden.

I kampens sidste minutter bølger spillet frem og tilbage på banen med forsøg til begge hold. i 44. minut fik Svebølle en stor mulighed, da holdet blev tilkendt et frispark uden for feltet. Bolden blev skudt præcist af mod Nordvests mål, men Nichlas Dannevang kastede sig ud efter bolden og slog den til hjørne. Hjørnesparket endte med et skud mod mål, som Nichlas Dannevang uden problemer kunne tag.

Dermed endte kampen med en 1-0 sejr til Nordvest FC