Street Games udfordrede Holbæks unge

Pigerne var også med ved Holbæk Streetgames.


Torsdag var Markedspladsen i Holbæk forvandlet til et ”streetmiljø” med musik, streetfodbold og -basketball, parkour og vovehalse på trial-cykler.

Holbæk Pibeband marcherede gennem byen og formanden for Kultur- & fritidsudvalget, Emrah Tuncer, holdt åbningstale, inden løjerne gik igang.

Svømmeren Lasse W. Andersen, som satte fire danske rekorder ved Paralympics i London, var dagens æresgæst. I frokostpausen fortalte han fra scenen om sin træning, og den glæde han har ved at dyrke sport. Til daglig er han Team Danmark-elev på Stenhus Gymnasium.

Hen på eftermiddagen spillede et hold voksne bestående af SSP. politi og klubmedarbejdere streetfodbold mod et hold et hold unge. Holbæk Street Games 2012 sluttede med, at Lasse W. Andersen overrakte medaljer og fair-play-pokaler.

Denne artikel er publiceret den 18. oktober 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply