13. juli 2024

En 21-årig mand fra Tølløse blev natten til lørdag anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

Politiet måtte natten til lørdag en tur til Hersegade i Roskkilde, hvor der var optræk til uorden i og udenfor værtshuset Garbos.

En 21-årig mand fra Tølløse blev anholdt og sigtet for ordensbekendtgørelsen idet han indledte sig i slagsmål. Men han var ikke den eneste politiet valgte at anholde. En 23-årig mand fra Roskilde blev anholdt og sigtet for vold ved slag og spark mod en 20-årig mand fra København. En 20-årig mand fra Tune blev sigtet for ordensbekendtgørelsen, idet han ikke ville efterkomme politiets anvisninger om at forlade stedet. En 22-årig mand fra Roskilde blev anholdt og sigtet for ordensbekendtgørelsen, idet han ikke ville efterkomme politiets anvisninger om at forlade stedet og blandede sig i politiets arbejde.