28. marts 2024

Nordvest FC tabte til BK Frem, da det to hold mødtes på Holbæk Stadion søndag eftermiddag. Foto: Rolf Larsen.

Det blev en 0-1 sejr til BK Frem, da Nordvest FC i dag tog imod Frem på Holbæk Stadion.

Det var ikke den mest ophidsende kamp, der udspillede sig søndag eftermiddag på Holbæk Stadion.

Gæsterne BK Frem lagde bedst fra start og efter 12 minutter kom det første forsøg, der dog gik over Nordvest FCs mål.

Frem presse hjemmeholdet og i 21. minut scorede Beran Camili kampens eneste mål, der bragte frem foran 0-1.

Nordvest fik et hurtigt forsøg bagefter, som dog blev taget af Frems målmand, inden Birol Senrinkanli i 24. minut tog et frispark, som han fint sparkede ind i Frems felt til Mads Bøjesen, som headede til bolden. Desværre gik bolden forbi målet.

I 29. minut fik Nordvest endnu et forsøg, men Martin Kochs skud gik forbi målet.

Det kneb gevaldigt med afslutningerne og Martin Koch råbte flere gange på hjælp i angrebet. I 42. minut forsøgte netop Martin Koch med endnu et skud på Frems mål, men bolden gik over målet.

Lige inden dommeren fløjtede til pause fik hjemmeholdet endnu et forsøg, da bolden blev headed mod modstanderens mål – men gik forbi.

Da de to hold kom ud efter pausen var det med hjemmeholdet som dem, der havde mest overskud. Det blev til flere målchancer i løbet af halvlegen. Afslutningerne er dog langt fra skarpe nok og bolden går forbi målet.

I 76. minut blev Nordvest FC tilkendt et frispark og bolden blev sparket flot forbi Frems mur og indover feltet. Men bolden rammer måltaget – ovenpå. Allerede minuttet efter fik Nordvest endnu en chance, men bolden gik forbi målet.

I 81. minut fik Frem en af sine få chancer i 2. halvleg, men bolden gik forbi målet. To minutter efter forsøger Frem sig igen, men denne gang blev bolden samlet op af Nordvests målmand Nicklas Dannevang.

Nordvest sidste store chance i kampen kom i 85. minut på et langskud mod Frems mål. Men bolden gik forbi.

I kampens sidste minutter fik Frem tilkendt et frispark, der i første omgang blev afværget og et efterfølgende hurtigt skud mod Nordvests mål gik forbi.

Kampen endte dermed 0-1 til BK Frem.