20. maj 2024

I denne weekend er der Havørred Open på Orø - hele kyststrækningen på Isefjorden kan dog bruges til at fange vinderfisken. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Fang efteråret med dit kamera eller mobiltelefon og deltag i vores konkurrence. Foto: Jesper von Staffeldt.
Efteråret er over os på godt og ondt: Sæsonen byder på pragtfulde efterårsfarver, men også på udsigten til en lang, kold, fugtig og lidt kedelig periode den næste par måneder, hvor kun julen kan lysne en smule op.

Vi opfordrer derfor vore læsere til at tage et kamera med næste gang man går en tur i skoven, ved stranden , eller såmænd bare går ud i sin have og sende billederne til os på adressen: konkurrence@holbaekonline.dk, senest den 30. november. Man er velkommen til at sende flere forskellige motiver.

Vi trækker lod om en dejlig æske chokolade blandt de indsendte fotos.

Billederne vil løbende blive lagt op i slideshowet herunder.

Kan du ikke se slideshowet herover, så klik her.

4 thoughts on “Fotokonkurrence: Fang efteråret

  1. he dejado de abrir con tanta frecuencia mi facee, por que siempre que lo habria te ceia conectado o por lo menos un mje o un citio compartido, como me gustaria abrirlo y verte de nvo en linea. porfavor comunicate te extrañamos mil. sigo viendo publicaciones tuyas, DIOS te acompañe en donde quiera que estes regrsa pronto. esto es un caos total sin ti.

Comments are closed.