Fotokonkurrence: Fang efteråret

Fang efteråret med dit kamera eller mobiltelefon og deltag i vores konkurrence. Foto: Jesper von Staffeldt.

Efteråret er over os på godt og ondt: Sæsonen byder på pragtfulde efterårsfarver, men også på udsigten til en lang, kold, fugtig og lidt kedelig periode den næste par måneder, hvor kun julen kan lysne en smule op.

Vi opfordrer derfor vore læsere til at tage et kamera med næste gang man går en tur i skoven, ved stranden , eller såmænd bare går ud i sin have og sende billederne til os på adressen: konkurrence@holbaekonline.dk, senest den 30. november. Man er velkommen til at sende flere forskellige motiver.

Vi trækker lod om en dejlig æske chokolade blandt de indsendte fotos.

Billederne vil løbende blive lagt op i slideshowet herunder.

Kan du ikke se slideshowet herover, så klik her.

Denne artikel er publiceret den 6. oktober 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

4 kommentarer

Leave a Reply