24. juli 2024

To mænd blev i nat anholdt efter et indbrudsforsøg i tøjforretningen MrTeam i Ahlgade i Holbæk.

Et kvarter efter midnat ringede en beboer i Ahlgade politiet og fortalte, at der netop var blevet knust en rude i tøjforretningen MrTeam.

En hvid kassevogn og en sort personbil var kørt fra stedet mod syd ad Smedelundsgade.

Politiet kørte til stedet og konstaterede, at ruden i indgangsdøren var knust. Der var formentlig ikke blevet stjålet noget fra butikken.

Politiet ledte efter køretøjer indledningsvist i Holbæk, men fandt dem ikke. Eftersøgningen blev udvidet, og ca. 20 minutter senere bemærkede politiet en hvid varebil på Holbækmotorvejen ved Roskilde kørende mod øst.

Varebilen blev standset udramatisk, og politiet anholdt en 44-årig mand fra Frederiksberg og en 38-årig mand fra Hillerød som mistænkte for indbrudsforsøget i Holbæk.

Ved nærmere undersøgelse af varebilen viste det sig, at den var forsynet med nummerplader stjålet i København for et par dage siden. I bilen fandt politiet desuden en ulovlig kniv og lidt hash.

Føreren – den 44-årige – fik tillige udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for narkotika.

Politiet fandt ikke den sorte personbil.

De to anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holbæk onsdag som mistænkte for at have medvirket til yderligere to indbrud i Lystfiskeren i Holbæk hhv. i går nat og den 11. September som den samme butik.