30. maj 2024

En smuk regnbue på himlen, denne september aften. Foto: Jesper von Staffeldt.

En smuk regnbue på himlen, denne september aften. Foto: Jesper von Staffeldt.
Et naturfænomen udfoldede sig onsdag aften i luften over Orø.

Ved 19 tiden her til aften sagde den bedre halvdel til Deres udsendte medarbejder på Orø: “Jesper se ud af vinduet, der er en utrolig flot regnbue”. Og det var der. Jeg fik hurtigt fat i det lille kompaktkamera og så knipsede jeg et par billeder.

De var nu ikke noget at skrive hjem om. “Jeg må vist have fat i det tunge artilleri”, tænkte jeg, men med tanken om min kære nabos hyppigt citerede udtalelse; “Det går ikke så stærkt her på Orø, men det går”, gik jeg stille og roligt op på første sal for at hente det professionelle fotoudstyr. Men jeg skulle ikke have lyttet til min nabo, for da jeg fem minutter efter skulle til at stille skarpt, så var motivet pist væk forsvundet. Så også på Orø gælder det om en gang imellem at være hurtig

1 thought on “Orø: Somewhere over the rainbow

Comments are closed.