28. marts 2024

SIF Holbæk (orange trøjer) vandt søndag eftermiddag over Skibby IF på udebane. Foto: Rolf Larsen.

SIF Holbæk (orange trøjer) vandt søndag eftermiddag over Skibby IK på udebane. Foto: Rolf Larsen.
SIF Holbæk spillede søndag eftermiddag mod Skibby IK.

Kampen blev spillet på kunstgræsbanen på Skibby Stadion og omkring 30 tilskuere var dukket op for at følge serie 5 kampen.

SIF gav hjemmeholdet store problemer i første halvleg og kom hurtigt foran 0-2.

Men Skibby lod sig ikke sådan slå ud og to minutter inden pausen fik hjemmeholdet et mål. Dermed kunne holdene gå til pausen med stillingen 1-2.

Efter pausen skiftedes holdende til at lægge pres på hinanden og det blev til flere både gode og mindre gode forsøg til begge hold. Men i 65. minut udlignede Skibby til 2-2.

Udligningen fik Holbækkerne til at give den en ekstra skalle og tre minutter senere bragte de sig foran 2-3 efter et godt spil op ad banen.

Men så var det som om, at Holbækkerne blev en lille smule for ivrige – på bare et enkelt minut fik SIF udvist to spillere og var dermed to mand i underskud på banen.

Heldigvis for SIF formåede Skibby ikke at udnytte den fordel, for på trods af ihærdige forsøg, lykkedes det SIF’erne at forhindre scoring og i stedet fik SIF selv bolden op til Skibbys mål i 76. minut, hvor målmanden måtte se bolden passere over stregen til 2-4.

Så satte Skibby alt ind på at få mål. Det blev til flere forsøg, før det lykkedes med et minut tilbage af den ordinære tid. Et ikke helt skarpt og desperat forsvar endte med kludderspil foran SIF-målet og Skibby kunne skubbe bolden ind over linjen til 3-4.

Da dommeren så oplyste, at han havde lagt fem minutter til tiden, så så Skibby en mulighed for at spille minumum uafgjort. Men trods flere forsøg med hurtigt spil, så lykkedes det SIF at trække tiden ud og forhindrede dermed Skibby i at få opbygget et ordentligt angreb.

Da dommeren fløjtede kampen af, kunne SIF Holbæk derfor glæde sig over en 3-4 sejr på udebane – og dermed 3 point til den samlede stilling i puljen.

Se også: Web-TV indslaget LokalSport Uge 38 med video fra kampen