19. juli 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Forældre og børn gik i dag i demonstration for bevarelse af Holbæks ældste børnehave, Folkebørnehaven. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk Kommune ønsker at lukke Folkebørnehaven fordi den er utidssvarende. Men det er en forældrene imod.

En stor gruppe forældre til børn i institutionen ønsker ikke, at den lukker. De indsamler bl.a. underskrifter via internettet, en meget aktiv og populær Facebookgruppe og lørdag formiddag gik de i demonstration for bevarelse af Folkebørnehaven.

På tirsdag behandler Udvalget for Børn, unge og familier lukningen af Folkebørnehaven i Rolighedsstræde. Og hvis det går som politikerne ønsker det, så bliver den endelige beslutning om lukningen taget på et møde i oktober.

1 thought on “Forældre protesterer mod lukning af Folkebørnehaven

  1. Socialdemokratiet i Holbæk har i en pressemedd. udtrykt de er imod at lukke
    Folkebørnehaven

Comments are closed.