7. december 2023

På billede herover har Birol Serinkali har netop sendt bolden i Avartas mål og bragt Nordvest foran 1-0 i kampen den 21. september 2012. Foto: Rolf Larsen.

Birol Serinkali har netop sendt bolden i Avartas mål og bragt Nordvest foran 1-0. Foto: Rolf Larsen.
Det blev en spændende kamp – alt for spændende – da Nordvest FC fredag aften tog i mod Avarta på Holbæk Stadion.

Det var Avarta, der havde første forsøg på mål. Allerede i 2. minut skød gæsterne mod Nordvest-målet, men bolden fløj henover overliggeren.

Minuttet efter havde Avarta igen mulighed for at bringe sig foran. Men denne gang tog Nichlas Dannevang bolden i armene.

Det skulle gå syv minutter før hjemmeholdet fik sit første egentlige forsøg. Men ligesom Dannevang, så var Avartas målmand Rasmus Pryts også på plads og tog bolden.

Nordvest og Avarta skiftedes til at have forsøg mod hinanden, men der kom til sidst styr på spillet for Nordvest FC, der fik presset gæsterne godt.

Efter 20 minutter fik NVFC to gode forsøg i løbet af to minutter, inden Birol Serinkanli sendte bolden i Avarts mål i 24. minut og dermed kom Nordvest foran 1-0.

Nordvest fortsatte med at presse gæsterne og fik flere gode chancer der enten gik forbi gæsternes mål eller blev samlet op af målmanden.

Avarta derimod, fik ikke rigtig spillet sig til flere chancer i 1. halvleg.

Efter pausen var det Avarta, der forsøgte at sætte dagsorden. Allerede efter et minut sendte gæsterne bolden mod Nordvest FCs mål, men Dannevang var klar og tog bolden.

Avarta fortsatte med at presse og i 57. minut fik de igen en mulighed, der dog også blev samlet op af Nicklas Dannevang.

Og så var det Nordvest FC der fik vendt spillet og begyndte at presse Avarta. I 59. minut gik et forsøg forbi Avartas mål – men det var kun forsmag på hvad der ventede, for allerede minuttet efter sender Thomas Jensen bolden i mål til 2-1. Det skete efter et godt spil og masser af pres i Avartas felt.

Nordvest holdt presset mod gæsterne og fem minutter efter scoringen havde Nordvest igen en stor chance, efter et godt opløb mod Avartas mål. Men i stedet for at ryge i målet, ramte bolden Avartas målmand.

Det lykkedes Avarta at holde på bolden og få gang i et godt spil, hvilket resulterede i, at Danni Jensen sparkede bolden i Nordvests mål til 2-1 i 70. minut.

Med udsigten til at kunne afgøre kampen med minimum uafgjort, fandt Avarta fornyet energi og bedre spil. Med ti minutter igen fik gæsterne to chancer. Den ene rammter Dannevang og den anden blev parreret af Nordvests forsvar.

Avarta forsøgte at fastholde presset og i 85. minut fik Avarta tildelt et frispark, der blev skudt godt ind foran Nordvests mål. Bolden blev dog skudt ud til hjørne, men spændingen var indtakt. Hjørnet kom også godt ind over, men endte alligevel med at gå ud.

Avarta holdt presset i tillægstiden og fik endnu et forsøg mod hjemmetholdets mål. Men bolden går til hjørne. Hjørnesparket blev endnu engang lagt godt ind i feltet foran Nordvest-målet, men det lykkedes at få bolden sendt ud til nyt hjørne.

Med to minutters overtid var det næsten alt for spændende – det syntes også Nordvests assistenttræner Morten Nielsen, der næsten ikke kunne se på afslutningen af kampen.

Da bolden blev lagt til rette til hjørnespark holdt alle vejret – spillerne, trænerne, Nordvest-fans og Avarta-fans.

Bolden blev skudt ind over feltet, hvor Nordvest FCs forsvarsspillere stod klar til at sparke bolden væk. Og det er præcis hvad de gjorde.

Sekunder efter fløjtede dommeren kampen af til slutresultatet 2-1.