12. juni 2024

Dyk med skaber og performer Tim Watts ind i dette visuelle one-man show, der har fortryllet publikum i alle aldre verden over, når det gæster Holbæk Teater den 24. september. PR Foto.

Dyk med skaber og performer Tim Watts ind i dette visuelle one-man show, der har fortryllet publikum i alle aldre verden over, når det gæster Holbæk Teater den 24. september. PR Foto.

Mandag den 24. september får Holbæk internationalt besøg, når tæppet går for det fantastiske eventyr om Alvin Sputnik. Den australske soloforestilling fra Perth Theatre Company er en blanding af mime, musik, animation og dukketeater, der på én gang er underfundig, sørgelig og sjov.

“Alvin Sputniks Store Eventyr” (The Adventures of Alvin Sputnik) er en rørende og smukt iscenesat forestilling, om kærlighed og opofrelse i en verden, på vej mod udslettelse. Gennem en unik og meget fantasifuld blanding af animation, mime, musik og dukketeater skaber Tim Watts en nærmest magisk fortælling, om en fremtidig verden, hvor havene er steget med voldsom fart, milliarder af mennesker er omkommet, og hvor den sidste rest af håb om et tåleligt liv for de overlevende, hviler på én eneste mand: Alvin Sputnik.

I håbet om at følge sin elskede afdøde hustrus sjæl ned til underverdenen, accepterer Alvin at tage på mission ned i oceanets dyb for, at finde en ny og bedre verden til menneskeheden.

Alvin har taget verdenen med storm
“The Adventures of Alvin Sputnik” har fået anmelderroser og vundet udmærkelser verden over, så direktørduoen på Holbæk Teater er stolte over at have denne forestilling på programmet.

– Der venter publikum en helt fantastisk teateroplevelse og vi er utroligt glade for, at have denne forestilling på vores program i år. Alvin Sputniks søgen efter sin tabte kærlighed har fortryllet publikum fra New Zealand til New York og fra Indien til Irland. Det er en unik, bevægende og meget underholdende soloforestilling der gæste Holbæk i denne måned, fortæller Brian Kristensen og Kristoffer Møller Hansen fra Holbæk Teater.

Info:
Alvin Sputniks Store Eventyr (The Adventures of Alvin Sputnik)
Produktion: Weeping Spoon Productions og Perth Theatre Company
Manuskript: Tim Watts
Instruktion: Tim Watts
Medvirkende: Tim Watts
Dato: Mandag den 24. september 2012
Sted: Holbæk Teater – Vimmelskaftet 27 – 4300 Holbæk
Billetter: Tlf. 59 43 17 77 – www.het.dk