19. april 2024

Nordvest FC tabte 0-1 til Hellerup IK på hjemmebane. Foto: Rolf Larsen.

Nordvest FC tabte 0-1 til Hellerup IK på hjemmebane. Foto: Rolf Larsen.

Nordvest FC måtte se sig slået af Hellerup IK, da holdet søndag eftermiddag tog imod på Holbæk Stadion.

Kampen startede ellers fint for Nordvest FC, der allerede efter et minut havde sit første forsøg mod gæsternes mål, men det forblev kun et forsøg.

To minutter efter fik HIK sit første forsøg mod Nordvest FCs mål, men heller ikke det endte i et mål.

Selvom Nordvest FC fik presset godt, så var det HIK, der fik det næste gode forsøg, da holdet fire minutter inde i 1. halvleg skyder mod Nordvest mål og direkte ind i hænderne på Nichlas Dannevang.

I 13. minut håbede både spillere og fans at Nordvest FC fik første bold i målet. Men dommeren havde kort forinden fløjtet offside, så selvom bolden ligeså smukt røg i nettet, så var målet ugyldigt.

Begge hold havde i de næste tyve minutter flere små forsøg på hinanden, uden at det på noget tidspunkt blev rigtig farligt for nogen af dem. Med otte minutter tilbage af 2. halvleg havde HIK to chancer for at få bolden i hjemmholdets mål. Første forsøg blev parreret af Nichlas Dannevang, mens andet forsøg gik over NVFCs mål.

Et par minutter efter var det Nordvest FCs tur til at forsøge sig. I 41. minut sendte hjemmeholdet bolden forbi gæsternes mål og med et minut tilbage af 1. halvleg fik Nordvest FCs sin allerstørste chance i hele kampen, da bolden bliver skudt direkte mod målet. Men bolden rammer overliggeren.

Dermed måtte begge hold gå til pause med stillingen 0-0.

Efter pausen fortsatte Nordvest FC sit pres på HIK og efter fire minutters spil forsøgte hjemmeholdet sig med et skud, der endte i sidenettet hos HIK – på ydersiden.

HIKs Carsten Fredgaard bragte i 52. minut gæsterne foran 0-1.

Nordvest FC forsøgte herefter at holde gejsten oppe og presse HIK. Holdet lavede i løbet af de næste ti minutter flere gode forsøg, bl.a. et indkast som kom godt ind over i gæsternes felt. Bolden endte i nettaget – på ydersiden.

Det var i det hele taget hjemmeholdet, der pressede mest og det meste af spillet foregik på gæsternes banehalvdel. Men På trods af flere forsøg i 2. halvleg lykkedes det ikke Nordvest FC at udligne.

HIK har i sidste minut et forsøg mod Nordvest FCs mål, men bolden bliver taget af Nichlas Dannevang.

Kampen endte således 0-1 til Hellerup IK.

Læs også: Blomster til Kristian Holm

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.