24. juli 2024

Politiet standsede lørdag formiddag en 29-årig mand fra Holbæk standset på Anders Larsensvej, da han kom kørende i personbil.

Den 29-årige udgav sig i første omgang for at være en anden person, men da politiet spurte nærmere ind til hans forhold, erkendte den 29-årige, at han havde oplyst falsk identitet fordi han ikke havde noget kørekort.

Den 29-årige blev derfor sigtet for både falsk anklage og for kørsel uden førerret.

1 thought on “Mand uden kørekort opgav falsk navn

  1. Det viser bare, hvor lav folks moral er. Samtidig er det jo manglende respekt over for politiet. Som regel får man første gang uden kørekort en bøde svarende til en månedsløn. Ifølge http://www.koerekort-guiden.dk vil man ved gentagene forseelser blive idømt fængselsstraf for at køre uden kørekort. Dog læste jeg for nyligt, at en mand var blevet stoppet 25 gange uden kørekort, men stadig ikke havde været i fængsel. Hvis man kan køre uden kørekort uden konsekvenser, så er der noget rygende galt i vores samfund!

Comments are closed.