14. juni 2024

En 23-årig mand og en 18-årig kvinde blev i nat klokken 00.45 anholdt netop som de var ved at sætte sig ind i en bil, som var forsynet med stjålne nummerplader.

Men allerede fire timer tidligere, kl. 19.47, havde en politipatrulje bemærket den sorte bil på Holbæk Have. Da patruljen ville i kontakt med føreren, satte denne farten op og kørte med høj hastighed i retning mod Holbæk centrum, hvor bilen forsvandt.

Men klokken 00.45 fandt politiet en sort bil parkeret på Bellisvej i Holbæk og mente, at det muligvis var den samme bil, som var kørt fra politiet fire timer tidligere. Bilen var forsynet med nummerplader stjålet i Fredensborg i starten af august måned.

Politiet holdt bilen under observation og kunne fem minutter senere anholde en 23-årig mand og en 18-årig kvinde begge fra Holbæk, da de ville sætte sig ind i bilen.

Da bilen blev undersøgt nærmere viste det sig, at den var stjålet i forbindelse med et indbrud i privat beboelse i Holbæk-området den 31. juli i år.

Politiet ransagede den anholdte mands bopæl og fandt en springkniv samt en pung med identitetspapirer på en helt tredje person.

Kvinden blev tidligt på morgenen løsladt efter endt afhøring, medens den anholdte mand skal afhøres nærmere i løbet afidag omkring den stjålne bil og indbruddet, springkniven og den fundne pung.

Politiet vil herefter tage til om den 23-årige skal fremstilles i grundlovsforhør eller ej.