25. juni 2024

Pokalkampen mellem Nordvest FC og Brøndby IF er blevet godt omtalt i andre medier. Foto: Rolf Larsen

Pokalkampen mellem Nordvest FC og Brøndby IF er blevet godt omtalt i andre medier. Foto: Rolf Larsen
Holbaekonline.dk har i dag taget et kig på, hvad andre medier skriver om onsdagens pokalkamp mellem Nordvest FC og Brøndby IF.

“Brøndby IF levede op til favoritværdigheden og gjorde det af med Nordvest FC i anden runde af landspokalen”, skriver fodboldsitet Bold.dk.

Under overskriften “Brøndby videre uden at imponere” skriver Ekstrabladet.dk: “Det var ikke imponerende, men Brøndby spillede sig onsdag aften alligevel videre til tredje runde i DBU Pokalen”.

Hos Jyllands-Posten.dk var man mere begejstret over onsdagens kamp – og Nordvest FC: “Efter to hurtige mål i første halvleg vandt Brøndby over Nordvest FC i en kamp, der blev endog meget spændende til slut.” Om indsatsen skriver de: “…på banen var den niveauforskel, der bør være mellem en Superligaklub og et hold fra 2. division, forbløffende lille i den første halve time.” og fortsætter længere nede i artiklen: “I de sidste 10 minutter var så småt optræk til et mirakel. Gang på gang satte hjemmeholdet tryk på kanten og slog adskillige farlige indlæg ind mod Brøndbys mål.”

“Brøndby måtte svede for sejren mod 2. divisionshold” – Sådan hedder overskriften hos Politiken.dk.

Hos Nordvestnyt.dk kan man svinge sin begejstring op til et “Nordvest faldt med ære”, mens man hos Berlingske Medias Sporten.dk anerkender Nordvest FCs indsats og konstaterer: “Brøndby havde sine problemer med at besejre Nordvest FC i pokalturneringen.”

Tipsbladet.dk giver anvisningen på, hvorfor overraskelsen (som alle i Holbæk vel havde håbet på) udeblev: “med en lille halv time igen bragte hjemmeholdet spænding tilbage i kampen, da Martin Koch resolut sparkede bolden i nettet fra kanten af feltet. Efter målet havde Holbæk-mandskabet flere muligheder for at bringe balance i regnskabet, men den sidste skarphed manglede”

Læs også: Nordvest FC spillede sit livs kamp mod Brøndby IF