15. april 2024

John og Jette Porting driver sammen med børnene Line og Søren kursusejendommen Hegnegården på Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.

John og Jette Porting driver sammen med børnene Line og Søren kursusejendommen Hegnegården på Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.
“Når man lukker låget op, ved man aldrig hvad der kommer ud af det”

Ordene blev sagt af John Ewans Porting, en af de fire som står bag Hegnegården på Næsbyvej 28 på Orø i forbindelse med et åbent hus arrangement lørdag d. 18.august.

Hegnegården kører til dagligt kurser og uddannelser inden for ”Personal Management International” og uddanner også psykoterapeuter samt efteruddanner skuespillere, instruktører og andre kreative sjæle.
For mere dødelige kan vi oplyse at man kan låne Hegnegården til bryllupper, barnedåb og andre familebegivenheder og at gården ligger i særdeles smukke omgivelser.

Hegnegården ligger i meget smukke omgivelser. Foto: Jesper von Staffeldt.

Ægteparret Jette Og John Porting driver sammen med børnene Line og Søren kursusejendommen Hegnegården på Orø, som har været i familiens eje siden 1972.

Se nedenstående videointerview med John Ewans Porting, som bl.a. fortæller om , hvordan han og 30 af hans kursister, var med til at give krisehjælp til de overlevende og pårørende fra færgen Estonias forlis.

2 thoughts on “Orø: Når man lukker låget op…

  1. Her til vinter vil man begynde med at inviterere foredragsholdere ud på Hegnegården til glæde for bl.a. borgerne på Orø

  2. Hej Jette og John
    det var da rigtig spændende at se denne side og udsendelsen. Det ser ud som om I har det rigtig dejligt. Jeg må jo se at komme forbi og hilse på jer. Jeg trives godt med familien i Køge, har et godt arbejde med unge og voksne autister her i Køge…

    Mange Hilsner Molle

Comments are closed.