20. maj 2024

Politiet fik klokken 18 i går oplysninger om, at der var en hash-handel igang i Bysøparken, samt et signalement af sælgeren.

Politifolk fra politistationen i Holbæk løb med det samme hen til parken, der ligger bag politistationen og kunne her anholde en 61-årig mand fra Holbæk, som mistænkt for handel med euforiserende stoffer.

Andre personer fingerede et slagsmål, måske for at aflede politiets opmærksomhed fra den 61-årige, men uden held. Han blev nemlig taget med til politistationen, hvor en visitation viste, at han var i besiddelse af 193 gram hash og et fire-cifret kontantbeløb, som politiet mener formentlig stammede fra hashsalg.

Politiet foretog bagefter helt rutinemæssigt en ransagning af den 61-åriges hjem med hjælp fra en narkohund uden at finde yderligere stoffer.

Den 61-årige har overnattet i et arresthus, og politiets jurister vil i løbet af tirsdagen tage stilling til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.