13. juli 2024

Der var start og mål på Holbæk Havn. Foto: Jesper von Staffeldt.

Der var start og mål på Holbæk Havn. Foto: Jesper von Staffeldt.
Holbæk Havn blev søndag fyldt med triatleter, da Holbæk Svømmeklub Triathlon afholdt ‘Openwater Sprint 2012’.

Deltagerne skulle svømmme de 750 meter fra bystranden på Blegstrædehagen til kanalen ved Blegstræde. Herefter skulle de cykle 20 km langs Holbæk Fjord, forbi golfbanen ud til Tjebberup og tilbage igen, for at afslutte med 5 km løb på stier langs fjord.

Undervejs fik triatleterne udleveret frugt og saft.

I alt 40 triatleter deltog. Den hurtigste blandt alle triatleterne var Ralph Børge Jensen med en samlet tid på 1 time, 4 minutter og 11 sekunder. Nr. 2 var Rene Bøge med tiden 1 time 4 minutter og 56 sekunder. Den 3. hurtigste var Rasmus Ahlfors der tilbagelagde strækningen på 1 time, 5 minutter og 50 sekunder.

Alle tiderne kan ses her.