18. juni 2024

En nævning, som havde været med til at dømme to mænd i en sag om grov vold, brandstiftelse og røveri fik dækkene på sin bil skåret op foran retten i Holbæk. Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 24-årige mand blev i dag fremstillet i Grundlovsforhør i Retten i Holbæk. Foto: Rolf Larsen.Den 24-årige mand, som tidligt i morges blev anholdt, mistænkt for at have stukket en 19-årig mand i halsen med en kniv, er blevet varetægtsfængslet.

Den 24-årige blev klokken 14 fremstillet i grundlovsforhør i retten i Holbæk. Det skete bag lukkede døre.

Dommeren valgte at varetægtsfængsle manden i fire uger i surrugat.

Den 24-årige er bl.a. sigtet for at have stukket den 19-årige i halsen med en kniv. Den voldelige episode fandt sted ved 6-tiden i morges på Rosen i Holbæk. Her havde den 24-årige spurgt den 19-årige og hans jævnaldrende veninde om en cigaret og havde så pludseligt overfaldet den 19-årige.

Vendinden fik fat i politiet, som få minutter efter anholdte den 24-årige.

Den 19-årige blev i første omgang indbragt til Holbæk Sygehus, men herfra blev han overført til Rigshospitalets Traumecenter. Hans tilstand blev da beskrevet som ‘kritisk’.

Her til eftermiddag oplyser Vagtchef, Vicepolitikommisær Michael From Hansen fra Midt- og Vestsjællands Politi, at den 19-åriges tilstand nu er ‘stabil’.