13. juli 2024
Foto: Politi.dk

Foto: Politi.dk

foto: Politi.dkEn 40-årig kvinde fra Nykøbing Sj. kontaktede kort efter klokken 23 i aftes politiet og fortalte, at hun var blevet påkørt af en anden bilist.

Påkørslen skete på Kalundborgvej i Holbæk. Den anden bilist – som var en mand – havde kun oplyst navnet på bilens kvindelige ejer og forlod derefter hurtigt uheldsstedet i bilen.

Den 40-årige kvinde havde noteret sig bilens registreringsnummer, og derfor kørte politiet ud til bilejerens bopæl i Holbæk. Da betjentene henvendte sig på adresse, stak en mand af fra stedet, men blev indhentet i haven.

Ud fra den 40-åriges signalement af flugtbilisten kunne politiet konstatere, at bilen var ført af en 46-årig mand fra Holbæk.

Han var spirituspåvirket, da politiet traf ham senere på natten, men af bevismæssige grunde blev han kun sigtet og afhørt til overtrædelser af færdselsloven vedr. flugten fra uheldsstedet og kørsel uden førerret.

Den kvindelige bilejer – en 51-årig kvinde fra Holbæk – kan forvente at modtage et bødeforelæg for at have overladt føringen af bilen til den 46-årige.