22. maj 2024

Orø Forsamlingshus holder åbent i forbindelse med MC Islands træf. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Orø Forsamlingshus er et af punkterne, når der i aften er offentligt møde med Venstres-byrådspolitikere på Orø Kro. Foto: Jesper von Staffeldt.

I dag mødes Venstres byrådsgruppe og bestyrelse på Orø – det hele afsluttes med et offentligt møde for medlemmer og andre interesserede. Og her er forsamlingshuset på dagsordenen.

Inden møderne går igang, vil bestyrelsen og byrådsgruppen få en rundvisning på Hestebedgård. Bagefter er der spisning på Orø Kro.

Efter spisningen holder bestyrelsen og byrådsgruppen møder, inden medlemmer og andre interesserede klokken 20.15 kan komme til åbent møde på kroen, hvor der vil være kaffe og kage.

Blandt punkterne på det åbne møde er Fremtiden for Orø forsamlingshus, som forsamlingshusets bestyrelse står for. Forsamlingshuset er, som vi tidligere har skrevet, midlertidigt lukket. Ifølge programmet, er der afsat en halv time til forsamlingshusets fremtid.

Der vil også være åben debat og dialog med Venstres politikere.

Fra Venstres byrådsgruppe deltager Rasmus Brandstrup Larsen, Marie Louise Jensen, Søren Harboe Rasmussen, Bjarne Kongsted, Peter Sørensen og Pernille Kruse. Borgmester Søren Kjærsgaard er forhindret i at deltage.

Arrangementet slutter senest klokken 21.30, så politikerne kan nå færgen tilbage til Holbæk.

1 thought on “Venstre holder møde på Orø – forsamlingshuset er på dagsorden

Comments are closed.