23. april 2024

Nordvest FC måtte se sig slået af Skjold Birkerød i sæsonens første kamp. Foto: Rolf Larsen.

Nordvest FC tabte i dag 2-5 til Skjold Birkerød på hjemmebane.

Kampen startede ellers meget godt for Nordvest FC. De første ti minutter var det nemlig hjemmeholdet, som var mest initiativrige og fik holdt det meste af spillet på Birkerøds banehalvdel.

Men i 10. minut pressede gæsterne og fik to forsøg mod Nordvests mål, inden bolden gik til hjørne.

Tre minutter senere får Birkerød igen en chance, der dog går over hjemmeholdets mål.

I 15 minut tager NVFC et frispark, som kommer godt ind foran Birkerøds mål til hovedstød, som ender forbi målet.

Et hjørnespark minuttet efter ender i Birkerød-målmandens hænder.

Birkrød forsøger sig med et hurtigt opspil og kommer helt op til Nordvest-målet, da det lykkedes forsvaret at forhindre yderligere fremrykning.

I 21. minut bringer Birkerød sig foran med 0-1, da Simon Hansen sparker bolden i Nordvests mål efter et rodet forsvarsspil.

Nordvest FC lader sig dog ikke slå ud og i et hurtigt spil op mod Birkerød sender Mohammed Asrihi bolden i gæsternes mål og udligner dermed til 1-1.

De to hold står lige i fem syv minutter indtil Henrik Lyngsø Olsen bringer Birkerød foran 1-2.

Og så gik luften lidt ud af NVFC.

Først i 37. minut har Nordvest FC en chance, der dog går forbi Birkerøds mål.

Birkerød står for 1. halvlegs to sidste egentlige forsøg – et som Niklas Dannevang griber i hænderne og et, som går ud i et hjørne og ender i ingenting.

Dermed kunne de to hold gå til pause med stillingen 1-2.

Mere af samme skuffe
Nordvest FC udligner allerede 3 minutter inde i 2. halvleg da nyerhvervede Ricki Olsen sender bolden i gæsternes mål til 2-2.

Mads Bøjesen forsøger at komme forbi en Birkerød-spiller. Foto: Rolf Larsen.

Birkerød hænger lidt efter udligningen og et forsøg i 56. minut går forbi NVFCs mål og til hjørne. Hjørnet bliver lagt godt ind over Nordvests felt og Birkerøds Kofi Dakinah sender bolden ind i målet til 2-2.

De næste minutter gør spillet frem og tilbage på banen, indtil Nordvest i 61. minut får et frispark, som sættes i spil ind foran gæsternes felt. Bolden ender dog med at løbe forbi målet.

I 77. minut bringer Birkerøds Henrik Lyngsø Olsen sit hold foran, da han sparker bolden forbi Nicklas Danenvang og ind i målet til 2-4.

Nordvest Fc forsøger sig med et hurtigt spil minuttet efter, men bolden går forbi gæsternes mål. Det er som om, intet rigtig vil fungere for hjemmeholdet denne premieredag.

I 80. minut er det igen Henrik Lyngsø Olsen, som sparker bolden forbi Danenvang til 2-5.

Rødt kort til Nordvest FCs Martin Koch, dermed blev han smidt ud i 82. minut. Foto: Rolf Larsen.
Desperationen viste sig hos Nordvest FC de sidste minutter af kampen, bl.a. ved, at Martin Koch endte med at få et rødt kort og røg ud med kun syv minutter tilbage af kampen. Mens Nordvest desperat forsøgt at få spillet sig til nogle chancer, forsøgte Birkerød samtidig at holde så meget på bolden som muligt indtil dommeren til sidst fløjtede kampen af.

Dermed sluttede den første kamp i denne sæson med et 2-5 nederlag til Nordvest FC.