22. maj 2024

Orkestret "Sound of the Fifties", fik sat gang i dansebenene på Spisestedet Orø. Isefjordens perle summer af musik. Foto: Jesper von Staffeldt.

Orkestret “Sound of the Fifties”, fik sat gang i dansebenene på Spisestedet Orø. Isefjordens perle summer af musik. Foto: Jesper von Staffeldt.

Det er måske lige at stramme den lidt lovligt meget, at kalde Orø for musikkens ø, men der sker ret meget rent musikalsk på Isefjordens perle.

I går lørdag var der hele tre musikarrangementer på øen. Den lokale musiker Susanne Bram gav koncert foran Ø-kontoret ved denne weekends sommerkræmmermarked, på Orø Camping kunne man høre Balkanmusik og på Spisestedet Orø var der mulighed for at røre dansebenene til musik fra “Den gang farfar var ung”, dvs. gedigent rockmusik fra 50’erne og 60’erne med numre som “Only sixteen” og “Rock around the clock”.

Musikken blev leveret af det firemands store orkester “Sound of the Fifties” , som lige så snart de første toner lød, fik publikum ud på dansegulvet.

Der arbejdes nu på at få orkestret over og spille foran Ø-butikken i begyndelsen af september.

Onsdag d.1. august kan man lytte til viser og sange fra flere lande i Marlieses Gårdcafé. Solist er Bodil Ashkenazy som også spiller guitar. Næste weekend kan man på Orø Kro danse til musik leveret af den allestedsnærværende Hans Knudsen og datter.