23. juni 2024

I disse dage er den lokale svømmer Lasse Andersen sammen med resten af det danske paraolympiske svømmehold i træningslejr inden de Paralympiske Lege i London om en måned.

Træningslejren foregår på University of Bath i England og her bliver tiden brugt på op i mod seks timers daglig træning.

Hovedformålet med træningslejren er at få lagt den sidste vigtige grundtræning, inden den mere specifikke PL træning begynder når holdet vender tilbage til Danmark i næste uge.

Det danske hold har haft fint selskab på turen af svømmerne fra det kinesiske OL hold, samt adskillige andre landes olympiske hold i andre idrætter. Disse er nu draget til London, og danskerne har faciliteterne mere eller mindre for sig selv.

Efter træningslejren i England har holdet to dage med træning derhjemme, inden der er fælles træningslejr i Odense med resten af de danske paraolympiske atleter i næste uge. Herefter drager svømmeholdet direkte videre til Esbjerg for endnu en træningslejr, hvorefter svømmerne har en uges tid hjemme, inden turen går til de Paralympiske Lege i London.