20. maj 2024

Jette Torp spiller og synger hos Tuse Næs Kunsthåndværk i Uglerup. PR Foto.

Jette Torp spiller og synger hos Tuse Næs Kunsthåndværk i Uglerup. PR Foto.

Søndag den 5. august er der sommerkoncert i Uglerup på Tuse Næs med den populære danske sangerinde Jette Torp.

Udover at være kendt for sin eminente sang, så har Jette Torp også været en hyppig gæst i TV. I 2008 var hun med i TV2’s “Vild med dans” og hun har også været holdkaptajn i TV2 Charles populære program “Charlie Quizzen”. Sidste år udgav Jette Torp albummet “Close to You”, hvor hun trådte ind i Carpenters’ skrøbelige univers. Carpenters betyder meget for Jette Torp og projektet med “Close to You” var også helt specielt:

– Jeg hiver ikke bare et eller andet ned fra en hylde. Der skal være en dybereliggende grund, og det skal ind og ramme en klangbund inde i mig selv, så jeg kan bringe et nyt nærvær til det. Det skal føles på samme måde, som havde jeg siddet og skrevet det selv, sagde Jette Torp dengang ifølge HjemOgFamlie.dk.

Sommertoner i haven
Søndag den 5. august har Jette Torp taget forstærkning med i form af Jan Kaspersen og Kristian Fogh. Repetoiret består blandt andet af hendes egne sange, mensogås af bl.a. irske og amerikanske folksongs.

Hvis man vil have mere af Jette Torp, så kan man opleve hende, når hun til efteråret tager på turné med “Close to You” – der er en tribute til Carpenters. Her har hun et 11 mands kor og orkester med.

Info:
Sommerkoncert med Jette Torp Trio
Dato: Søndag d. 5. august 2012 kl. 14.00
Sted: Tuse Næs Kunsthåndværk, Uglerupvej 31, Uglerup, 4300 Holbæk
Billetter: Billetten.dk