22. maj 2024

Sony Center Holbæk på Stenhusvej er lukket. Foto: Rolf Larsen.

Sony Center Holbæk på Stenhusvej er lukket. Foto: Rolf Larsen.

Sony Center på Stenhusvej, ved siden af Holbæk Mega Center, er lukket.

Butikken, skulle ifølge Sony Centers hjemmeside “inspirere til at skabe” og “udforske og give dine ideer luft”. “Bliv revet med af magien og oplev de mange kreative muligheder.” – som det bl.a. hedder på hjemmesiden.

Men nu er det slut både med kreativitet, magi og inspiration. Kunder der henvender sig i forretningen, bliver mødt med et skilt på døren, som meddeler at Sony Center Holbæk er lukket og at al henvendelse skal ske til Sony Center Næstved.

Lejemålet er sat til leje gennem Danbolig Erhverv Holbæk

Kunderne mødes med dette skilt, som er sat op på døren til forretningen. Foto: Rolf Larsen.