20. maj 2024

Elsket og savnet: sol og sommer. Foto: Jesper von Staffeldt.

Elsket og savnet: sol og sommer. Foto: Jesper von Staffeldt.

Der er sikkert også “Sol over Gudhjem”, men solen tiitede Gud ske lov også ned over vore Breddegrader. Og vi har sandelig ikke været forvænt med sommervejr i år. Orø strand har det meste af juli ligget næsten øde hen, kun besøgt af nogle “modige” turister og et par hundeluftere, som Deres udsendte medarbejder.

Men i dag mandag, tittede solen ned fra en næsten skyfri himmel og turister og andet godtfolk, benyttede sig staks af chancen – for hvornår kiommer den igen ? – til at få sig lidt sol på kroppen og de mere modige hoppede i vandet. Hoppede og hoppede er nu så meget sagt for i turistbrochurer vil der stå børnevenlig strand, vi andre vil sige man skal gå hel….. langt ud før man bliver våd på navlen. Men vandet er utroligt rent og så har stranden igen i år et blåt flag.

1 thought on “Sol over Orø

  1. JA! Det er skønt! Lige hjemkommet fra bl.a.Hvide Sande,dejligt,men det blæste meget og mange,mange mennesker,der kom fra syd for grænsen.Men smukt!

Comments are closed.