12. juni 2024

Clay Green fra Spisestedet Orø betragter med stolthed Elitesmileyen på den seneste kontrolrapport fra Fødevarekontrollen. Foto: Jesper von Staffeldt.

Clay Green fra Spisestedet Orø betragter med stolthed Elitesmileyen på den seneste kontrolrapport fra Fødevarekontrollen. Foto: Jesper von Staffeldt.

Holbækonline.dk lægger vægt på at være på pletten, når noget sker, og nogle gange er vi der næsten før det sker. Således var det i dag da Fødevarekontrollen fra Ringsted igen var på besøg på Orø.

Holbækonline.dk var med da fødevarekontrollen besøgte spisestedet Orø, og her blev det til en Elitesmiley.

Og røgeriet fik fornyet sin Elistesmiley.

Et par gæster på Sopisestedet Orø sagde til Deres udsendte:

– Håber de får en Elitesmiley, for maden var god.

Det kunne jeg bekræfte de fik, og så fortsatte gæsterne:

– Det er godt, at man ved Fødevarekontrollen også kan finde herud.

Efter besøget i Røgeriet og Spisestedet Orø fortsatte fødevarekontrollen turen til andre spisesteder på Orø, hvor der nu bliver kontrolleret, mens historien bliver lagt på Holbaekonline.dk.

Det er kun 11 dage siden, at Fødevarekontrollen sidst tog færgen over til øen, men da nåede man ikke at blive færdig med runden. Derfor fortsatte kontrollen i dag.

Læs også: Glade smileyer til Orø

1 thought on “Fødevarekontrollen besøgte Orø igen

  1. Lørdag d.28.7 er der levende musik på spisestedet orø fra kl 18– ?
    !8-20 leverer Merete Ruud Hansen musikken , mens der spises og fra kl.20 spiller ” Sound of the Fifties” – der består af 4 garvede musikere rigtig “Rock N´Roll” musik, så man kan høre dansebemene.
    Se mere på :http://www.spisestedet-orø.dk/pdf/Arrangementer.pdf

Comments are closed.