19. juli 2024

Et pust fra Østen, var et af indslagene i Cirkus Baldonis forestilling på Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.

Et pust fra Østen, var et af indslagene i Cirkus Baldonis forestilling på Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.

Svaret er nej. I går overværede Deres udsendte medarbejder på Orø Cirkus Baldonis forestilling på Isefjordens perle ved pladsen bag Orøhallen. Lad mig bryde sammen og tilstå: cirkus er ikke lige mig…. troede jeg.

Som barn husker jeg, når min far og mor tog mig med til cirkus, så kedede jeg mig bravt mens man sad og så de mange artister. Kommer klovnene ikke snart tænkte man? Mens Cirkus Baldoni kan bare det der med balancen mellem tradition og fornyelse.

Cirkus Baldoni er ikke for lille men heller ikke for stort, så de skaber en god intimitet mellem de optrædende og publikum. Den er guld værd. Og en hilsen til Beboerne i Udby. Skynd her hen og se forestillingen i dag onsdag kl.18. Og det uanset om du er 2 eller 80 år.

Se nedenslående slideshow med billeder fra forestillingen.

Made with Slideshow Embed Tool
Kan du ikke se ovenstående slideshow, så klik her.

1 thought on “Cirkus er det ikke kun for Børn?

  1. Nogle venner havde været i Baldino Cirkus og anbefalede det varmt. Jeg troede det kun var for børn. Men jeg blev overrasket, og meget underholdt, det var sjovt, overraskende, imponerende. De kom virkelig ud over scenekanten. Glad for jeg fik den oplevelse med i går.

Comments are closed.