12. juli 2024

På grund af broarbejde er Adelers Allé i Gislinge spærret frem til december. Foto: Rolf Larsen.

På grund af broarbejde er Adelers Allé i Gislinge spærret frem til december. Foto: Rolf Larsen.
I går blev Adelers Allé i Gislinge spærret for trafik. Det sker i forbindelse med renovering af broen over Audebokanalen. Vejen vil være spærret frem til 17. december.

I marts måned i år blev en af broerne over Audebokanalen, bro nr. 135 på rute 263, vægtbegrænset til 12 tons totaltryk og 8 tons akseltryk efter det blev konstateret, at broends bæreevne ikke var tilstrækkelig.

Holbæk Kommunes Klima og Miljøudvalg bevilgede efterfølgende 4. mill. kr. i anlægsmidler til en større renovering af broen. Projektering og den offentlige udbudsfase er overstået og i går begyndte entreprenør Georg Berg A/S fra Slagelse arbejdet, der forventes at vare til den 17. december 2012.

Når broen er renoveret vil vægtbegrænsningen fra marts blive ophævet. For at det kan ske så hurtigt som muligt er det besluttet at lukke for trafikken i perioden således at det kan afsluttes på et halvt år, ellers ville arbejdet vare omkring ét år.