19. juli 2024

Politiet fik ved 1-tiden i nat en henvendelse fra en vægter om en mistænkelig bil parkeret på p-pladsen ved Tølløse-hallen. Bilen kunne muligvis være samme bil, som nogle tyve havde brugt til tyveri af kobber et par dage tidligere.

Politiet kørte til stedet og konstaterede, at der i den parkerede og aflåste bil lå kobber-plader, som formentlig var stjålet fra en nærliggende byggeplads.

Under observation i området fik politiet kl. ca. 0315 kontakt til et køretøj, der kørte søgende rundt på det sted, hvor bilen med kobberpladerne holdt. Politiet anholdt en 28-årig mand fra Solrød Strand, en 27-årig mand fra København Ø og en 27-årig mand fra København SV som mistænkte for at være meddelagtige i tyveriet af kobberpladerne i den parkerede bil.

De anholdtes forhold og den parkerede bil skal i løbet af torsdagen undersøges nærmere.