18. juni 2024
Martin Pedersen (midt.) vandt Postcup 2012 3. afdeling ved Tølløse. Foto: CyclingWorld.dk

Martin Pedersen (midt.) vandt Postcup 2012 3. afdeling ved Tølløse. Foto: CyclingWorld.dk
Martin Pedersen fra Christina Watches-Onfone vandt søndag årets tredje afdeling af Danmark Cykle Unions Post Cup.

Afdelingen blev arrangeret af Holbæk CR, og blev kørt ved Tølløse på Sjælland i regn og stærk vind og på en hård rute. Der blev kørt 175,8 km ved først elleve omgange af 12,8 km og siden syv finaleomgange af fem km. Fra starten blev der kørt meget offensivt, og hele dagen var der udbrud afsted i forskellige sammensætninger.

Finalen udviklede sig til et opgør mellem Glud & Marstrand-LRØ og Christina Watches-Onfone. De to teams skiftes til at angribe, og der var skiftende sammensætning af ryttere fra de to teams i front. Det endte dog med en samlede afslutning blandt syv ryttere og på målbakken var Martin Pedersen stærkest, og vandt foran Sebastian Lander fra Glud & Marstrand-LRØ, der dermed overtager Post Cup førertrøjen.

– Det var et hårdt løb på en rute på samtlig bakker i området og der blev kørt hårdt cykelløb hele dagen. Det er rigtigt vigtigt med en sejr både til mig selv efter mine skader, og til teamet, lød det blandt andet fra Martin Pedersen efter sejren.

– Der blev kørt cykelløb hele dagen, og vi prøvede at komme i overtal, men i finalen var måske ikke helt skarpe nok og kom til at sidde med tre hurtige fra Christina Watches-Onfone. Vi prøvede derefter at få det bedste ud af, kom det fra Sebastian Lander, der gerne vil forsvare førertrøjen i efteråret, men understregede at det lige så godt kan være en holdkammerat, der bliver kørt for i det samlede klassement.

Resultat, Post Cup 3. afdeling 2012
1. Martin Pedersen (Christina Watches – Onfone) 4:20,14

2. Sebastian Lander (Glud & Marstrand – LRØ) s.t..
3. Rasmus Guldhammer (Christina Watches – Onfone) s.t. 

4. Michael Reihs (Christina Watches – Onfone) s.t.

5. Michael Valgren Andersen (Glud & Marstrand – LRØ) s.t.

Sebastian Lander fører Post Cupen med 48 point.