13. juni 2024

Politiet mistænker en 26-årig mand for at være påvirket af spiritus, da han søndag eftermiddag var involveret i et færdselsuheld.

Kort før klokken 13 fik politiet en melding om, at to biler var stødt sammen på Ringstedvej, lidt syd for Mogenstrupvej.

En 26-årig mand fra Holbæk kørte i en personbil mod syd, da han i en sving ved noget vejarbejde fortsatte ligeud og over i modsatte kørebanehalvdel. Her stødte han næsten frontalt sammen med en 35-årig mand fra Nykøbing Sj., som kom kørende i modsat retning.

Den 35-årige mistede herredømmet og havnede i grøften, og en passager i bilen fik overfladiske knubs som følge af uheldet.

Der skete store materielle skader ved uheldet.

Politiet skønnede, at den 26-årige var spirituspåvirket under kørslen, så han blev anholdt og fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Når analyseresultatet foreligger, vil han høre nærmere fra politiet. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.