19. april 2024

I dag startede retssagen om vold mod tre personer ved Diskotek Sinz i Holbæk. Foto: Rolf Larsen.

I dag startede retssagen om vold mod tre personer ved Diskotek Sinz i Holbæk. Foto: Rolf Larsen.

I dag startede retsagen mod Steffen Nielsen, der er anklaget for bl.a. at have skubbet en 19-årig mand udover rækværket til gangtunellen mellem Nygade og Holbæk Station.

Men den 19-årige har problemer med at huske præcis hvad der skete. Han havde været i byen med nogle kammerater, som han havde delt tre flasker vodka med.

– Jeg kan huske, at jeg står med ryggen til gelænderet. Så mener jeg, at der står en ved hver side af mit ben og vipper mig ud over. Men det er jeg slet ikke sikker på. Det er bare noget, jeg fornemmer, forklarededen unge mand i retten, ifølge ekstrabladet.dk

Da anklageren genopfriskede hans tidligere forklaring til politiet, kunne han godt huske, at der kom en fra en kebabforretning, som var kraftig af bygning med hvid trøje og med fråde om munden.

Et andet offer for volden ved Diskotek Sinz blev ifølge tiltalten skubbet ned ad trappen til gangtunellen. Han fortalte i retten at tumulten startede, da en væltede ud af Diskotek Sinz og skubbede til hans kammerat, som også efterfølgende, ifølge anklageskriftet, blev slået omkuld og sparket i hovedet.

Offeret husker ikke meget fra da han blev skubbet og mener, at han må været ‘gået ud’ da han røg ned af trappen.

Heller i det tredje offer husker volden. Han blev ifølge anklageren slået omkuld af Steffen Nielsen og sparket i hovedet.

Steffen Nielsen og hans to medtiltalte nægter sig skyldig i voldstiltalerne.

Kilde: eb.dk
Læs også: Bokse-Brian grinede i retten