12. juli 2024

En 47-årig mand fra Otterup blev natten til søndag anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Det skete, dels fordi manden – der var påvirket af spiritus – ikke villle følge politiets anvisninger og dels fordi han omklamrede en politimand.

Manden blev kørt til politistationen i Roskilde, hvor han sov rusen ud til søndag formiddag.

Da han blev løsladt ville den 47-årige ikke forlade politistationens område. Og da en kvindelig politibetjent bad ham om det, kaldte han hende for en “smatso”. Manden blev derfor igen anholdt og måtte tilbringe nogle flere timer i venterummet på politistationen, inden han blev løsladt igen.

Den 47-årige må nu forvente, at han kommer til at høre nærmere fra politiet om afgørelsen i sine sager for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen i Holbæk og straffeloven om fornærmelig tiltale af polititjenestemand i Roskilde.