12. juli 2024

FK Munkholm starter nu træningen inden den nye sæson starter. Arkiv foto: Rolf Larsen.

Det blev uafgjort 3-3, da FK Munkholm lørdag tog imod Tuse IF på Holbæk Fælled. Foto: Rolf Larsen.

Det endte uafgjort 3-3, da Tuse IF lørdag eftermiddag mødte FK Munkholm.

Kampen blev spillet på FK Munkholms hjemmebane på Fælleden i Holbæk. Den nye bane, som flere Holbæk hold spiller på er meget udsat for vind – og det var den også i dag. Så meget, at vinden blev en faktor i spillet. I første halvleg, da FK Munkholm havde medvind, var det dem, som spillede bedst. I 2. halvleg, da Tuse IF havde vinden i ryggen, var det dem, som spillede bedst.

Men ser vi bort fra vindens påvirkning af spillet, så var det en god kamp, hvor det lykkedes bundholdet Tuse at presse munkholmerne.

FK Munkholm ligger på en samlet 3. plads i Serie 4A, pulje 5 med 22 point efter lørdagens kamp. Det er kun 3 point fra 1. pladsen, hvor Nykøbing IF i øjeblikket ligger. Tuse IF ligger helt i bunden på 12. pladsen med kun 3 point.