14. juni 2024

Det var koldt, vådt og blæsende under fredagens aftensalg i Holbæk. Foto: Rolf Larsen

Det var koldt, vådt og blæsende under fredagens aftensalg i Holbæk. Foto: Rolf Larsen

Det startede vådt – meget vådt – for natsalget i Holbæk by fredag aften.

En kraftig blæst, silende regn og temperaturer som bestemt ikke hørte til de højeste en dansk sommerdag har budt på, var hvad vejrguderne bød på fredag aften.

I begyndelsen af aftenen var det paraplyerne, som domminerede gadebilledet og Ahlgade og Smedelundsgade lå næsten øde hen. Butikkerne holdt sig indendøre, så kun madteltene, frikirkens pandekagebod og udstillerne fra bl.a. Nordvest FC, Nyvang og Hjemmeværnet trodsede det dårlige vejr og var på gaden.

Holbæk Pibe Band spillede i Smedelundsgade. Foto: Rolf Larsen.
Men i løbet af aften klarede vejret nogenlunde op og den silende regn stoppede. Det fik flere Holbækkere til at komme ned i byen – og en del af de handlende til at skubbe deres stativer ud på gaden. Der kom lidt mere liv i gaderne.

I Smedelundsgade spillede Holbæk Pibe Band og gjorde dermed opmærksom på, at der er Keltisk Festival i Andelslandsbyen Nyvang i næste weekend.

På scenen i Ahlgade spillede Red Squaeres og forsøgte at bringe lidt varme til de frysende tilskuere og Falck Holbæk havde kørt de store brandbiler ud og viste dem frem i krydset Ahlgade/Smedelundsgade.

Holbæk Tennis Klub havde sat en lille bane op, hvor nogle af de yngre spillere viste, at tennis også er en sport for børn.

Der blev selvfølgelig også handlet. Forretningernes mange tilbud, lokkede kunderne indenfor for at gøre en god handel – og få lidt læ for vejret.

Slideshow: Aftensalg i Holbæk

Video er på vej..

Forretningerne havde mange tilbud ved aftensalget - her er der frit valg på kortærmede sommerskjorter til 100 kr. Foto: Rolf Larsen.