13. juli 2024

På trods af at vi er i juni måned, så blev der købt briketter til brændeovnen i Orø Brugs. Foto: Jesper von Staffeldt

På trods af at vi er i juni måned, så blev der købt briketter til brændeovnen i Orø Brugs. Foto: Jesper von Staffeldt

I dag startede sommermånederne – men det føles ikke sådan.

– Jeg fryser, sagde den bedre halvdel til Deres udsendte medarbejder på Orø. – Du må køre op i Brugsen og hente nogle briketter. – Jamen man fyrer da ikke i juni måned – svarede jeg, men da jeg alligevel skulle i Brugsen i en anden anledning, købte jeg briketter med hjem.

Vi var åbentbart ikke de eneste der frøs, for jeg mødte en anden orøborger, som var ude i samme ærinde. Han råbte til mig: – Det er squ’ godt godt vi har den globale opvarmning, hvor var vi ellers henne? – Jeg tror jeg tager op på Grønland igen, her har de 24 grader!.

Til det mere alvorlige: Vejrudsigten for juni måned byder desværre på samme vejr, som vi har nu. Lad os ikke håbe vi i august måned står og siger: Ja, så det var den sommer!

1 thought on “Frysende øbo: Godt vi har den globale opvarmning

Comments are closed.