Mand tog 18-årig på brysterne

En 18-årig kvinde fra Fårevejle blev søndag udsat for blufærdighedkrænkelse to gange på Holbæk Station. to gange udsat for blufærdighedkrænkelse søndag.

Første gang var ca. kl. 16.00 ved perronen ved Kalundborg-toget. Her var en mand kommet hen til den 18-årige og havde krammet hende, og befølt hende på brysterne. Den 18-årige havde skubbet manden væk.

Anden gang ca. kl. 22.00 var havde den 18-årige siddet i læskuret på perronen, da den samme mand kom hen til hende. Han havde bøjet sig over den 18-årige og igen befølt hende på brysterne. Den 18-årige havde igen skubbet manden væk. Manden satte sig derefter på bænken og havde talt kortvarigt med den 18-årige, der dog gik væk fra stedet.

Den 18-årige har til politiet beskvrevet gerningsmanden som: Mand, formentlig tyrker, talte med tyrkisk accent. Ca. 45 år gammel, ca. 175 cm. høj, almindelig af bygning, 10 cm. langt sort hår. Spids næse – ingen skæg. Rund hage, langt ansigt. Han var iført mørkt jakkesæt og hvid skjorte, uden slips.

Denne artikel er publiceret den 29. maj 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply