24. juni 2024

En 18-årig kvinde fra Fårevejle blev søndag udsat for blufærdighedkrænkelse to gange på Holbæk Station. to gange udsat for blufærdighedkrænkelse søndag.

Første gang var ca. kl. 16.00 ved perronen ved Kalundborg-toget. Her var en mand kommet hen til den 18-årige og havde krammet hende, og befølt hende på brysterne. Den 18-årige havde skubbet manden væk.

Anden gang ca. kl. 22.00 var havde den 18-årige siddet i læskuret på perronen, da den samme mand kom hen til hende. Han havde bøjet sig over den 18-årige og igen befølt hende på brysterne. Den 18-årige havde igen skubbet manden væk. Manden satte sig derefter på bænken og havde talt kortvarigt med den 18-årige, der dog gik væk fra stedet.

Den 18-årige har til politiet beskvrevet gerningsmanden som: Mand, formentlig tyrker, talte med tyrkisk accent. Ca. 45 år gammel, ca. 175 cm. høj, almindelig af bygning, 10 cm. langt sort hår. Spids næse – ingen skæg. Rund hage, langt ansigt. Han var iført mørkt jakkesæt og hvid skjorte, uden slips.