16. juli 2024

Det var her ved gangtunnellen ved siden af Diskotek Sinz, at den tiltalte, Steffen Nielsen, skal have skubbet en 19-årig mand ud over rækværket. Et vidne forklarede dog noget andet i retten i dag. Foto: Rolf Larsen

Det var her ved gangtunnellen ved siden af Diskotek Sinz, at den tiltalte skal have skubbet en 19-årig mand ud over rækværket. Foto: Rolf Larsen

På mandag starter retssagen mod en mand i 20’erne, som står tiltat for bl.a. at have skubbet en 19-årig mand ud over rækværket til gangtunnellen mellem Nygade og Holbæk Station.

Ifølge bt.dk er manden tiltalt for tre ’legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter’, som fandt sted ved diskotek Sinz natten til den 25. februar i år.

Volden skal være sket efter dørmændene på diskotek Sinz havde bedt manden om at forlade stedet på grund af aggressiv adfærd. Udenfor diskoteket skal den tiltate ifølge anklageskriftet have slået en mand omkuld og sparket ham i hovedet. Men volden stoppede ikke her. Sammen med to medtiltalte, skal han have skubbet en 19-årig ud over rækværket ved gangtunnellen, så den 19-årige faldt næsten fire meter ned på jorden og brækkede højre arm og fik en flænge i øjenbrynet.

De to medtiltalte var ikke med til det sidste overfald, som skete på en mand, som blev skubbet og sparket ned ad trappen til gangtunellen.

Den tiltalte, der er beskyttet af navneforbud, nægter sig skyldig. Han har siddet varetægtsfængslet siden anholdelsen den 25. februar.