25. februar 2024

Der var mange møbler og især stole ,så mon ikke menighedsrådsmedlem Ole Nielsen igen i år fik reddet sig et par stole til det nye menighedsrådshus, eller Margit Roug fik købt lidt pynt og stole til lægekonsultationen. Foto: Jesper von Staffeldt.

Der var mange møbler og især stole ,så mon ikke menighedsrådsmedlem Ole Nielsen igen i år fik reddet sig et par stole til det nye menighedsrådshus, eller Margit Roug fik købt lidt pynt og stole til lægekonsultationen. Foto: Jesper von Staffeldt.

Stilhed før stormen. Det ser meget stille og roligt ud pinselørdag ved Orø skole. Men skindet bedrager – billedet er taget før åbningen og der blev selvfølgelig forventet mange mennesker netop den lørdag, hvor Orø Skole og Børnehus afholder deres traditionsrige loppemarked.

Overskuddet fra loppemarkedet går til at man “kan få flødeskum på lagkagen” altså ikke til den ordinære drift af skolen, men til ekstra skoleudflugter, legetøj mm.

Der kom mange mennesker, vejret var næsten som bestilt til dette arrangement, og blev man træt af at kigge på hårde hvidevarer, Tv, brændeovne, aflagt legetøj osv, så kunne man da købe en grillpølse og en fad-bamse eller to.

Overkuddet på lørdagens loppemarked er endnu ikke kendt, men omsætningen blev på 71.817 kr. Ifølge loppeudvalget er der normalt udgifter for ca. 15.000 kroner ved loppemarkedet. Overskuddet kendes først, når alle regninger og udlæg er indkommet.

Senest rettet d. 28. maj kl. 21.58 med præcisering af beløbet og ændring af rubrik (overskrift).